container

Hvordan fylle containeren maksimalt?

Det er mange måter å fylle en container på, og noen er flinkere enn andre til å utnytte plassen. Det er ikke så lett å vite hvordan ting lander når du kaster det i containeren, ofte lander det slik at det blir store tomrom – spesielt når du kaster store ting. Eller hageavfall, hvor kvister står rett ut til alle kanter, og tar opp masse plass.

By
Del sosialt

Det er ikke noe rocket science, men noen ganger kan det være greit å bli minnet på at det går an å kaste smartere!

Hopp, hopp og hopp!

Spesielt når du kaster hageavfall, er det beste å gå oppi containeren og hoppe rundt! Kvister, løv, jord etc. brekker lett av støtene og det er en enkel måte å komprimere denne type avfall på. Du vil se at avfallet synker betraktelig mens du hopper rundt!

Det er mulig å hoppe i annet avfall også, treverk er for eksempel lettere å brekke når du får full kroppstyngde over. Men vær forsiktig dersom du vet at det er skarpe gjenstander eller spikere, så ikke du skader deg.

Kvister og grener tar enormt med plass i en container, og dersom du bare slenger dem oppi containeren, vil den fylles veldig raskt. Det beste er å klippe av smågrenene som står ut, slik at bare stammen er igjen. Samle alle kvistene og legg dem sammen, før du klipper dem med en skarp hagesaks. Det tar ikke lange tiden, og du sparer enormt med plass!

Brekk, brekk og brekk!

Alt som står i vinkler, er kvadratisk eller har store hulrom bør brekkes og komprimeres. Det beste er å gjøre dette før du kaster det oppi, hopp på det eller bruk rå muskelkraft – ta det som en treningsøkt!

De fleste betaler en fastpris for containeren de leier, og det er derfor smart å utnytte plassen du har til rådighet. Er du flink til å komprimere avfallet, vil du helt sikkert klare å få dobbelt så masse oppi.

Vi må jo bare innrømme at det litt gøy også – å hoppe rundt i en container!

Del sosialt
In this article