Vaktmesterkompaniet

Vaktmesterkompaniet kjøper Gårdpass!

By
Del sosialt

Vaktmesterkompaniet kjøper konkurrenten Gårdpass av OBOS for å skape en enda større virksomhet for helårs driftstjenester av uteområder i sentral Østlandet.

Vaktmesterkompaniet er en av Norges største leverandører av vedlikehold av utendørsarealer. Markedet for snørydding, feiing, asfaltering, containerutleie – og ikke minst for gartnertjenester – vokser både i nærings- og privatsegmentet. Gjennom kjøpet av Gårdpass styrker Vaktmesterkompaniet sin markedsposisjon, noe som vil gi kundene bedre service, større fleksibilitet og et større tjenestesortiment.

Administrerende direktør i Vaktmesterkompaniet Bård L. Stenberg ser frem til at Gårdpass nå skal bli en del av Vaktmesterkompaniet
Administrerende direktør i Vaktmesterkompaniet Bård L. Stenberg ser frem til at Gårdpass nå skal bli en del av Vaktmesterkompaniet

Gårdpass er et selskap som passer godt inn i vår profil. Vi får tilgang til enda flere dyktige medarbeidere og mange av kundene vil få tilgang til flere tjenester. Gjennom kjøpet styrker vi synligheten og markedsposisjonen og tar et nytt steg i tråd med vår ambisiøse vekststrategi, sier administrerende direktør Bård Ljones Stenberg i Vaktmesterkompaniet.

Solid kundetilfang

Gårdpass har cirka 25 egne ansatte, og opptil hundre innleide i sesong. Disse ivaretar 1800 kunder i Stor-Oslo, Romerike, Oppegård, Asker og Bærum. Selskapet omsatte i 2016 for cirka 70 millioner kroner. Vaktmesterkompaniet drifter uteområder for kunder innen næringsvirksomhet, eiendomsselskap, borettslag, private hjem og det offentlige. Vaktmesterkompaniet tilbyr tjenester innen snørydding, strøing, feiing og spyling, veidrift, gartnertjenester, containerutleie, anleggsarbeid og asfaltering.  Selskapet har i underkant av 200 fast ansatte, og mellom 300-500 innleide avhengig av sesong.

Vil vokse mer

Selskapet har planer om ytterligere vekst i årene fremover. Veksten vil skje både organisk og gjennom flere oppkjøp. I tillegg satser de ytterligere på asfaltering og anleggsarbeid, og driftskontrakter.

Vi er solid plassert midt i spennende vekstmarkeder. Det utvikles stadig nye næringseiendommer og boligområder, disse trenger utendørs vedlikehold. Vi ser også at stadig flere privatpersoner ønsker profesjonell hjelp til å ta seg av uteområdene sine sommer som vinter. Dette ønsker vi å hjelpe dem med, sier Stenberg.

Oppkjøpet vil skje med virkning fra medio februar i år. 1. juli er det planlagt at de to organisasjonene flytter inn i nye lokaler i Professor Birkelandsvei vei på Furuset i Oslo. Gårdpass-navnet vil etter hvert erstattes av Vaktmesterkompaniet, men omprofilering vil skje over tid.

Profesjonell aktør

Vi skal fortsatt levere den kvaliteten og påliteligheten som i dag kjennetegner alle enheter i Vaktmesterkompaniet. I tillegg fortsetter vi arbeidet vårt med å forbedre interne systemer, rutiner og generell kvalitetssikring av driften og kundeopplevelsen, sier Stenberg.

Del sosialt
In this article