2015_VK_web_0536

Vinteren er her! la oss hjelpe deg å nyte den!

By
Del sosialt

Snøen kommer brått på – hvert eneste år. Selv når høsten varer lenge og snøen lar vente på seg, blir vi overrasket når den først kommer… og lirer av oss noen gloser mens vi står i snø til knærne og måker for å få plass til bilen etter en lang og snørik dag.

Fortvil ikke – vi hjelper deg gjerne!

Som julekvelden på kjerringa…

Vi må jo le litt av oss nordmenn, som år etter år lar oss forbause over dalende snøfiller og innesnødde biler. Det er ikke få telefoner vi får i løpet av et snøfall, fra folk som fortviler over snøen og trenger brøyting umiddelbart. Det er ingenting vi heller vil enn å hjelpe fortvilede innesnødde eller utesnødde nordmenn, og vi gjør så godt vi bare kan!

Det er likevel sånn at fra du som kunde tar kontakt med oss, er det en liten prosess vi må gjennom før vi er helt brøyteklare.

 

Brøyteklare på 1-2-3… eller 4..

Ring eller mail oss

Ta kontakt med oss enten på telefon eller mail. Etter du har vært i kontakt med oss første gang, får du tilbakemelding fra oss om at henvendelsen er mottatt, enten per mail eller telefon.

Vi drar alltid ut på befaring til nye oppdragssteder, og dersom vi gjør befaringen i løpet av en ukes tid, er det ikke sikkert du får noen bekreftelse fra oss på mail først. I noen tilfeller ønsker vi at kundene skal være med på befaringer, men i de fleste tilfeller gjør vi befaringen på egenhånd.

 

Hva gjør vi på befaring?

På befaringen måler vi opp areal, ser på fremkommeligheten, ser hvor trangt det er og vurderer høyde under for eksempel portaler eller takutspring. Vi sjekker også hva slags dekke det skal brøytes på, hvorvidt det er asfalt, grus eller belegningssten o.l.

Snø må lagres på egen eiendom, derfor gjør vi også en vurdering av hvor snøen kan lagres. Alle disse vurderingskriteriene styrer hvorvidt vi mener det er best med maskinell eller manuell brøyting (håndrydding).

 

Tilbud

Basert på befaringen, sender vi over skriftlig tilbud med priser. Dette kan sender vi per post eller mail.

 

Hvor lang tid tar det før snøen fjernes?

Vi har en målsetting om at det skal gå maks en uke fra henvendelsen er mottatt til vi sender ut et skriftlig tilbud. Blir det for stor pågang pga. mye snø, er det derimot ikke alltid vi klarer å overholde våre egne frister. Jo nærmere vinteren vi kommer, jo større blir mengden forespørsler, og da kan det ta litt lenger tid før vi kommer ut på befaring. Men vi kommer så fort vi har kapasitet!

 

Hvor raskt fjernes snøen?

Vi har avtale med Meteorologisk Institutt, og er derfor godt forberedt for store snøfall. Vi har alltid et mål om å fjerne snøen så raskt som mulig, men er det veldig store snøfall, kan vi dessverre ikke garantere nymåket gårdsplass innen du står opp.. Været styrer både når vi er starter brøytingen, og når vi er ferdige. Hvis mulig brøytes det innen kl. 07, men dette er som sagt veldig avhengig av mengde snøfall.

Det finnes lite som er vakrere enn store snøkrystaller som daler ned, og vinteren er fantastisk hvis man bare evner å nyte den. La oss ta oss av ekstraarbeidet den medfører, så kan du nyte snøfulle vinterdager med senkede skuldre.

Ring oss i dag! PS! Er du smart, bør du også allerede nå tenke på neste år – så kan du neste år glede deg over brøyting allerede ved første snøfall!

Del sosialt
In this article